Mellanrum

Om oss

Vi är lätta att känna igen med våra blå vita bilar, kläder och utrustning. Känner du dessutom till ett team som både arbetar snabbt och effektivt, som skojar och har kul, ja då har vi redan träffats.

Naturligtvis gör vi alltid vårt yttersta för att våra kunder på privatsidan skall vara hundra procent nöjda, men det är trots detta, företag som är vår största målgrupp och huvudssakliga kundkrets.

Vi har Fortverket, Polismyndigheten och Försvaret som fasta kunder, detta innebär att vår personal är kontrollerade och godkända i polisregistret mm.

Vi är väldigt stolta över vår personal. Tack vare deras breda kompetens och proffisionella yrkeskunnande har vi under åren byggt upp ett mycket gott rykte. Vi arbetar efter tesen -ett bra arbete leder till två nya.

Det är förmodligen omöjligt att återge en komplett bild av vårat företag genom detta media så därför rekomenderar vi att ni lyssnar till våra kunder eller varför inte, ge oss en chans att visa vad vi går för.

Vi hörs och ses.

Med vänlig hälsning.
SMÈEXPRESS, Johan och Marie Grandell

Sméexpress hjälper er med både företagsflyttar och privatflyttar i Eskilstuna.
Hos oss kan du köpa eller hyrköpa flyttkartonger och vi hjälper även gärna till med både flyttstädning och packning av era ägodelar. Om ni har behov av att magasinera ert bohag så hjälper vi till med transport både till och från magasinet.

Mellanrum